Mesaj Sayısı : 469 Yaş : 27 Nerden : Barış Atay'ın Gözlerinden... İş/Hobiler : BARIŞ ATAY...BARIŞ ATAY...BARIŞ ATAY Ruh Hali : Favari Oyuncum : Tuttuğu Takım : Puan ver :
path=\"\" title=\"\" permalink=\"\"> Kayıt tarihi : 27/12/08
Konu: SAFFETİMM Salı Ocak 20, 2009 5:06 pm
ARKADAŞLAR BENİM DOĞUM GÜNÜM
21.02.1995
DİĞER ARKADAŞLARDA BURAYA YAZABİLİRLER...
ibokolik moderatörler
Mesaj Sayısı : 180 Yaş : 28 Nerden : Firatimin Kalbinden İş/Hobiler : ogrencii Lakap : Ibokoliik Ruh Hali : Favari Oyuncum : Tuttuğu Takım : Puan ver : <div class="js-kit-rating" view="score"path="" title="" permalink=""></div><script src="http://js-kit.com/ratings.js"></script> Kayıt tarihi : 31/12/08
Rep sistemi Başarı Puanı: (0/0) Aktiflik :: (0/0) Güçlülük :: (0/0)
Konu: Geri: SAFFETİMM Salı Ocak 20, 2009 7:32 pm
15.09.93
TuRaN
Mesaj Sayısı : 124 Yaş : 31 Nerden : Büyük Zafer Lİsesi İş/Hobiler : Öğrenci Ruh Hali : Tuttuğu Takım : Puan ver :
path=\"\" title=\"\" permalink=\"\"> Madalyaların : Kayıt tarihi : 10/01/09
Konu: Geri: SAFFETİMM Çarş. Ocak 21, 2009 11:33 am
../../1990
saffetim moderatörler
Mesaj Sayısı : 469 Yaş : 27 Nerden : Barış Atay'ın Gözlerinden... İş/Hobiler : BARIŞ ATAY...BARIŞ ATAY...BARIŞ ATAY Ruh Hali : Favari Oyuncum : Tuttuğu Takım : Puan ver :
Konu: Geri: SAFFETİMM Çarş. Ocak 21, 2009 2:54 pm
turan sen nie yazmadınn
rengo
Mesaj Sayısı : 594 Yaş : 28 Nerden : çok uzaklardan barış atayın en büyük hayranı İş/Hobiler : oyuncularla ilgilenirim /barış atay seni seviyorum Lakap : rengo Ruh Hali : Favari Oyuncum : Tuttuğu Takım : Puan ver :
path=\"\" title=\"\" permalink=\"\"> Madalyaların : Kayıt tarihi : 25/12/08
Rep sistemi Başarı Puanı: (100/0) Aktiflik :: (100/0) Güçlülük :: (100/0)
_________________ BARIŞ ATAY SANA SENİ NE KADAR ÇOK SEVDİĞİMİ NASIL ANLATABİLİRİMKİ SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVEN ________________________________________________________________________ BARIŞ ATAY SENİ SEVMEYEN ÖLSÜNNN
TuRaN
Mesaj Sayısı : 124 Yaş : 31 Nerden : Büyük Zafer Lİsesi İş/Hobiler : Öğrenci Ruh Hali : Tuttuğu Takım : Puan ver :
path=\"\" title=\"\" permalink=\"\"> Madalyaların : Kayıt tarihi : 10/01/09
Konu: Geri: SAFFETİMM Paz Şub. 15, 2009 3:45 pm
Tabi siz bulursunuz. Siz bulmadan ben yazayım 11/09/1990
_________________ Siren mi yoksa müzik mi çalan irem bahçesinde kaçtı tren Bak doldurdum mürekkebimi kalemimle dağları soldurdum ben Gene de yetmez okyanuslar benim rapime paha biçemez hiç bi nameci öldürdün güllerin hepsini insanları böldürdün
saffetim moderatörler
Konu: Geri: SAFFETİMM Ptsi Şub. 16, 2009 3:53 pm
turan o imzandaki irem ne anlama gelio
rengo
Mesaj Sayısı : 594 Yaş : 28 Nerden : çok uzaklardan barış atayın en büyük hayranı İş/Hobiler : oyuncularla ilgilenirim /barış atay seni seviyorum Lakap : rengo Ruh Hali : Favari Oyuncum : Tuttuğu Takım : Puan ver :
path=\"\" title=\"\" permalink=\"\"> Madalyaların : Kayıt tarihi : 25/12/08
Rep sistemi Başarı Puanı: (100/0) Aktiflik :: (100/0) Güçlülük :: (100/0)
Konu: Geri: SAFFETİMM Ptsi Şub. 16, 2009 6:43 pm
sen irem değilsin o iremcim bu arada turan iii verdiğin için tşkler
_________________ BARIŞ ATAY SANA SENİ NE KADAR ÇOK SEVDİĞİMİ NASIL ANLATABİLİRİMKİ SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVEN ________________________________________________________________________ BARIŞ ATAY SENİ SEVMEYEN ÖLSÜNNN
saffetim moderatörler